Hovenier in Leiden

hovenier

Tuinontwerp in Leiden

De Groene Golf hovenier helpt u graag met uw tuinontwerp in Tuinontwerp in Leiden. De basis voor een nieuwe tuin begint altijd met een oriënterend, vrijblijvend gesprek. Daarin zullen uw wensen, eisen, mogelijkheden, onze ideeën en budget aan de orde komen. Aan de hand van de uitkomst van dit gesprek maken wij een ontwerp en/of beplantingsplan met een bijbehorend kostenoverzicht.
Hovenier

Tuinaanleg in Leiden

Na akkoord op de offerte gaan wij als hovenier aan de slag om uw tuin te realiseren in Leiden. Alle afgesproken werkzaamheden worden volgens planning en door onze vakbekwame medewerkers uitgevoerd. De Groene Golf neemt de werkzaamheden graag bij u uit handen om tot een prachtig resultaat te komen.
hovenier

Tuinonderhoud in Leiden

Om uw tuin te onderhouden is vaak veel tijd nodig en vergt de nodige ervaring. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, blijft uw tuin in Leiden in perfecte staat. De Groene Golf hoveniers bied u verschillende mogelijkheden voor tuinonderhoud. Zo bieden wij mogelijkheden in abonnementsvorm, maar ook eenmalig onderhoud bieden wij aan.

Over de Groene Golf

De Groene Golf hoveniersbedrijf is al actief sinds 1983. U kunt bij ons terecht voor een nieuw tuinontwerp, de aanleg van uw nieuwe tuin en tuinonderhoud. Wij zijn betrokken bij uw project en luisteren goed naar uw wensen. De Groene Golf is gevestigd in Boskoop en daarmee actief in omgeving Leiden, Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen en Zoetermeer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Werkwijze

Wij benaderen iedere tuin als een nieuw project, waarbij we van tevoren altijd eerst duidelijk de wensen in kaart brengen door een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Samen met u creëren wij een helder stappenplan en behoud u uw persoonlijk betrokkenheid gedurende het traject. Wij als hovenier in omgeving Leiden zorgen voor vakbekwaam personeel en een duidelijk kostenplaatje voor u.

Hovenier Leiden en omgeving

De Groene Golf zit gevestigd in Boskoop en is actief als hovenier in Leiden en omgeving. Wij voeren ook werkzaamheden uit in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer. Woont u ergens anders? Geen probleem! Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Projecten

Bekijk hieronder een aantal van onze afgeronde hoveniers projecten in omgeving Leiden . Voor iedere tuinsoort kunt u bij ons terecht en denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.