Tuinonderhoud

Om een tuin mooi te houden is het van groot belang om de tuin regelmatig en goed te onderhouden. Speciale aandacht vragen het snoeien van de beplanting (bomen, hagen), het onderhoud van het gras en het onderhoud van vijvers. Om u hierbij behulpzaam te zijn, bieden wij u diverse vormen van tuinonderhoud:

Tuinonderhoud contract

Wilt u het hele jaar geen omkijken meer hebben naar uw tuin, dan kunt u met De Groene Golf een onderhoudscontract afsluiten. Afhankelijk van het soort tuin, komen wij dan ongeveer 10 maal per jaar bij u langs. Indien er ook gras gemaaid moet worden, dan komen wij ca. 26 maal per jaar.

Voordeel voor u: u hoeft zelf niets meer te doen in uw tuin en u weet van tevoren precies hoeveel uw tuin per jaar kost.

Tuinonderhoud abonnement

Vindt u het leuk om zelf onderhoud in uw tuin te doen, maar heeft u liever een vakman voor het moeilijke onderhoudswerk, dan is een onderhoudsabonnement voor u een goede oplossing. Wij komen dan één of meerdere keren per jaar bij u langs. Het onderhoud dat wij voor u verrichten is afhankelijk van uw wensen. De kosten van het onderhoud worden op uurbasis in rekening gebracht.

Voordeel voor u: het leuke werk doet u zelf, het moeilijke en misschien wat zwaardere werk voeren wij voor u uit. En als extra voordeel hanteren wij bij abonnementen een voordeliger uurtarief.

Los tuinonderhoud

Verzorgt u het onderhoud van uw tuin helemaal zelf, maar heeft u soms toch behoefte aan wat extra hulp, dan kunt altijd een beroep op ons doen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Zo hebben wij tuinen waar we één keer per 3 jaar komen om bijvoorbeeld de bomen te snoeien of om het gazon een goede onderhoudsbeurt te geven.

Tuinadvies

Wilt u graag het onderhoud van uw tuin helemaal zelf doen, maar twijfelt u, hoe u dit het beste kunt aanpakken, schakel dan gerust onze hulp in voor advies. Wij lopen een rondje door uw tuin en vertellen u precies welk onderhoud noodzakelijk is.

Grasabonnement

Dit is een speciaal abonnement voor mensen die een hekel hebben aan gras maaien. Onze maaigroep komt wekelijks bij u langs, zodat uw gazon er altijd keurig bij ligt. Het maaien gebeurt machinaal. Indien gewenst kan de bemesting, het kalken, verticuteren en de onkruidbestrijding van het gazon gelijk worden meegenomen. Dit alles doen wij tegen het voordelige uurtarief.

Interesse in tuinonderhoud door De Groene Golf?

» Neem contact op
Tuinonderhoud